Alta Shopping Center, Franca Lehara 2, 71000 Sarajevo

MAKE AN APPOINTMENT

Šta je dermapen?

Dermapen je vrsta mezoterapije (neinvazivna metoda) koja je postala glavna i po efektu najubjedljivija metoda kada su u pitanju: ožiljci (i ožiljci od akni), bore, hiperpigmentacije (fleke), antiage tretmani protiv starenja kože, sužavanje pora, revitalizacija umorne kože, tretiranje celulita, strije i tretmani protiv opadanja kose.

Kako se koristi dermapen?

Dermapen je elektronski uredaj koji koristi fine i sitne iglice koje probijaju kožu vertikalno. Koristi metod štampanja da postigne precizno kontrolisanu dubinu u koži kako ne bi došlo do oštecenja epiderma. Ono što dermapen svrstava u sam vrh antiage metoda 21. vijeka je mogucnost podešavanja dubine prodiranja iglice.

Na koji nacin se postižu efekti?

Efekti dermapenom se postižu na dva nacina - farmakološkim djejstvom preparata, jer dermapenom omogucavamo da koktel prodre dublje u kožu baš tamo gdje treba da ispolji svoje dejstvo i fizickom stimulacijom kože mikroubodima, jer podsticemo kožu na samoregeneraciju.

Kako se izvodi tretman dermapenom?

Na savršeno ocišcenu kožu nanosi se koktel smješan od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitaminskih kompleksa, aminokiselina itd, a nakon toga se dermapenom prelazi po koži. Koji ce se koktel koristiti zavisi od tipa i stanja kože kao i od efekta koji želimo da postignemo.

Da li je procedura bolna?

Dermapen koristi fine i tanke iglice, tako da pacijent osjeca blago peckanje. Kod klijenata koji su osjetljiviji na bol koristi se anestetik u obliku kreme.

Koliko tretmana je potrebno za optimalan rezultat?

Nakon svakog tretmana vide se efekti i poboljšanje, ali najbolji rezultat se postiže u seriji od 3 do 6 tretmana.

Rezultati?

Cistija koža, manje bora, bojom ujednacen ten, koža postaje blistava, mlada, odmorna i revitalizovana. Tijelo bez strija.

Cijena?

Jedan tretman u Foto Depil & Estetic Studiju košta 150 KM a naša preporuka je paket od 3 tretmana koji košta 400 KM.

Ožiljci od akni na licu?

Dermapen tretman ce vam pomoci da se riješite nezgodnih ožiljaka na licu koje je vrlo tesko sakriti šminkom. Uz 3 do 6 tretmana mozete da se osjecate bolje, vaše samopouzdanje ce porasti a vaše lice ce konacno da zablista onako kako to zaslužuje. Borba protiv ožiljaka nikad nije bila lakša!

ZAKAŽITE TERMIN 062 442 227

Uz derpamen šaljemo strije u zaborav!

Koža na tijelu se mijenja pa tako u trudnoci, uslijed rastezanja kože ili naglim gubitkom kilograma javljaju se te dosadne strije. Cilj tehnologije je napredak tako da Dermapen ima novo revolucionarno rješenje za probleme koji su se cinili nerješivim. Uz 3 do 6 tretmana, vi ali i ljudi oko vas ce primjetiti razliku! Borba protiv strija, raznih ožiljaka i nepravilnosti nikad nije bila lakša!

ZAKAŽITE TERMIN 062 442 227

Vaše lice ne mora više biti umorno!

Imate osjecaj da vaše lice postaje umorno? Vjerovatno ne griješite! Razlog toga je starenje kao i brojni spoljašnji faktori, vaša ishrana, nacin života, okolina i slicno. Vremenom, lice postaje umorno a željene rezultate ne postižete dovoljno brzo? Tehnologija 21 vijeka ce riješiti taj problem za vas u nekoliko tretmana. Ožiljci, bore, hiperpigmentacije (fleke), sužavanje pora, revitalizacija umorne kože! Sve je to stvar prošlosti!

ZAKAŽITE TERMIN 062 442 227