Fotoepilacija sa GENIUS IPL aparatom

Fotoepilacija sa GENIUS IPL aparatom

Ponosni smo istaći da u našem studiju ljepote posjedujemo najnoviji IPL aparat za fotoepilaciju GENIUS od poznatog španskog brenda Miler Maimann gdje su inžinjeri od istog proizvođača dokazali da jačina nije u suprotnosti sa kontrolom.

Postigli smo proizvesti jak, pouzdan i siguran aparat pomoću koga ćemo u potpunosti imati zadovoljne klijente i ispuniti sva njihova očekivanja, izjavljuje vlasnik fabrike i poznatog lanca salona za ljepotu Gosp. Enrique Ortuno.

U našem studiju vas dočekuje ljubazno i stručno educirano osoblje gdje poslije popunjavanja upitnika, probnog testa i odgovora na sve Vaše upite i nedoumice sprovodi se tretman fotoepilacije.

Sami tretman je u potpunosti bezbolan i siguran gdje nakon prve sesije rezultati su skroz vidljivi, gdje je određeni broj dlačica u potpunosti nestao.
Ručicu (sondu) od aparata koju koristimo nakon određenih broja impulsa šaljemo nazad u fabriku u Španiju gdje se mijenja i balansira pomoću specijalnih aparata ,tako da svaki svijetlosni snop ima istu dužinu i jačinu te samim tim učinkovitost je apsulutna.

U samom tretmanu koriste se jednokrati bicevi (radi higijene) i nanosi se providni gel koji služi kao provodnik svijetlosti i pomoću koga čuvamo kožu klijenta te istovremeno je hidratizira.

Potrebno je sprovesti od 4 do 6 tretmana, sve zaviseci od tipa i strukture dlake da bi zauvijek ostali bez neželjenih dlačica.

Cijena naše UNISEX tarife je 44 KM po zoni.

Svi naši klijenti to mogu provjeriti koristeći naše usluge fotoepilacije u našem studiju ljepote u TC Alta na III spratu.

Više informacija možete dobiti na našoj web adresi: www.fotodepilacija.ba ili pozivom na jedan od sljedećih brojeva telefona: 033-932-777; 062-442-227

© 2021 | Sva prava zadržana | Foto Depil & Estetic Studio