FOTOPODMLAĐIVANJE

Starenje kože je neizbježan proces koji nam je priroda nametnula. Međutim, uz razvoj tehnologije omogućeno nam je da ipak prkosimo prirodi i vremenu, a sve to uz metodu fotopodmlađivanja.

Fotopodmlađivanje je najnoviji sistem koji se tiče podmlađivanja kože i uklanjanja bora, a sve to uz pomoć stvaranja vlastitog kolagena. Upravo zbog ove činjenice, mnogi svjetski stručnjaci za ljepotu ovaj tretman nazivaju najboljim nehirurškim liftingom. 

Ovim tretmanom za podmlađivanje, koža se dubinski revitalizuje, što joj daje bolji sjaj, blistavija je te mladolikija, samim time što se duboke i plitke bogre zaglađuju, dok se koži vraća izgubjeni tonus.

Da bi se to postiglo, ova meoda uklanja izumrli gornji sloj kože, fleke, kapilare, proširene pore, ožiljke od akni, te druge neželjene promjene na koži. Fotopodmlađivanje radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu, bez oštećivanja površinskog sloja.

Osnovna područja kože na koja se može primijeniti ova metoda jeste vrat, lice, dekolte i šake, međutim ni drugi dijelovi tijela nisu isključeni ukoliko im je potrebno poboljšanje kvaliteta. Bitno je istaći da ne postoji ni minimalna, niti maksimalna starosna dob za primjenu ovog tretmana.

© 2021 | Sva prava zadržana | Foto Depil & Estetic Studio