FRAKCIONALNA SVJETLOST

Frakcionalna svjetlost se koristi za tretmane protiv strija, te da služi za učvršćivanje opuštene kože tijela. U tretmanima lica jako je učinkovito protiv bora ,opuštene kože, akni i pora.

Specijalizirani u visokoj estetskoj tehnologiji, Miller Maimann nudi svojim klijentima da testiraju sistem koji je nedavno napravio pravu revoluciju u sektoru i pokazao dobre rezultate u liječenju znakova starenja stimulacijom prirodne regeneracije kože, i borbe protiv duboko ukorenjene rastegnutosti iste kao posljedice starosti.

Frakcionalna svjetlost se koristi za tretmane protiv strija,  te služi za učvršćivanje opuštene kože tijela i buđenja kolagena. U tretmanima lica jako je učinkovito protiv bora ,opuštene kože, akni i pora.

Blagotvorno dejstvo bazira se na osnovu Razlomljene pulsirajuće svijetlosti visoke talasne dužine (690-900 nanometara), koju su stručnjaci Miller Maimann pronašli u okviru nove aplikacije koja nije postojala na tržištu do sada. Nov način se koristi za estetski tretman tijela u komplikovanim područjima, gdje se teži akumulaciji masnoće, kao što su trbuh, unutrašnja strana ispod ruku ili bedrima.

Epiderm se obnavlja i dermis potencira stvaranje podrške vlakana koji pružaju snagu, čvrstoću, potencira se sinteza novog kolagena i elastina koji regenerišu kožu, a omogućava veću apsorpciju (upijanje) aktivnih načela u narednim estetskim tretmanima. Ovo je metoda koja se može nadopunjavati sa drugim tretmanima radi dobijanja najboljih rezultata, kao što su radio frekvencija.

Novi sistem Razlomljene pulsirajuće svijetlosti koristi multi –kromatsku svijetlos stvarajući mikro svjetlosne zrake koje prodiru u kožu kroz impulse. Te na taj način je u mogućnosti da uvede velike doze razlomljene – rasute energije na nježan i polagan način i duboko.

To je potpuno bezbolan način tretmana za pacijenta i siguran je. Između ostalih prednosti se ističe svojom brzinom, njegovi efekti mogu se vidjeti već iz prve sesije, i ne zahtijeva anesteziju ili oporavak.

© 2021 | Sva prava zadržana | Foto Depil & Estetic Studio