Alta Shopping Center (3 sprat), Franca Lehara 2, 71000 Sarajevo

LIJEČNIČKA PODRŠKA ZAKAŽITE TERMIN

Paket tretmana za mršanje i protiv celulita u Foto Depil&Estetic Studiju!

Paket tretmana za tijelo koji uključuju vakum i radio frekvenciju, termo deku sa infracrvenim zracima i vibrirajuću platformu za samo 44 KM!

Pogodan za područja s umjerenim celulitom. Vakum terapija je sistem koji isisavanjem razdvaja masti od mišića dok radiofrekvencija učvršćuje to područje. To je namjenjeno za područja s umjerenom masnoćom kao bedra, stražnjice, trbuh i ruke.

Tretman pod nazivom radio frekvencija odnosi se na remodeliranje i učvršćivanje svih dijelova lica i tijela. On funkcioniše na principu kontrolisane akumulacije topline duboko u dermisu i porama lica i tijela, što u konačnici ostavlja pozitivan efekat na lokalnu cirkulaciju, povećanje tonusa i elastičnosti tkiva, stanični metabolizam, te u konačnici i na izgled i strukturu kože.

Obzirom da je koža prepuna kolagenim vlaknima, koja odlikuju karakteristike čvrstoće i relativno slabe rastezljivosti, te činjenica da su najrasprostranjenija međućelijska supstanca u tijelu, ovim tretmanom potiče se upravo ovaj sement kože. Činjenica je da se kolagen troši i vremenom u potpunosti gubi, što direktno utiče i na teksturu i na tonus kože. Radio frekvencijom potiče se obnova starog i izgradnja novog kolagena, gdje koža postaje napetija, glađa i djeluje mlađe u poređenju sa izledom lica prije tretmana.

Vakum terapija stimuliše protok krvi, usisavanjem koju sprovodi a pogoduje eliminaciji tekućina i toksina koji se akumuliraju ispod kože. To je princip djelovanja priznat i cijenjen od strane svijetske naučne organizacije.

Sprovodi se jedna mehanička stimulacija na površini kože usmjeravajući jedan signal u dubinu ćelijama (adipocita i fibroblaste), u cilju izazivanja fiziološkog odgovora:
Vakum terapija jeste metoda dubinske masaže kožnog i potkožnog tkiva. Ovom metodom se značajno pojačava mikrocirkulacija i propusnost kapilara, što u konačnici omogućava oksigenizaciju, dotok prirodnih hranjivih tvari i bolji metabolizam kože. Ona značajno pojačava hidrataciju izvanćelijskog prostora, što potiče pravilan rad fibroblasta, odnosno rast novih ćelija.

Ovom metodom također popravlja se struktura kolagenih i elastičnih vlakana, te istovremeno poboljšava tonus kože i jača muskulaturu. Nakon ove terapije koža je znatno čvršća, a bore su manje primjetne.

To je jedna efikasna alatka za tretmane remodeliranja i pruža učinkovito rješenje za otklanjanje celulita i lokalizirane masnoće. Smanjuje centimetre,modelira figuru i poboljšava kožu.
Vakum terapija ubrzava eliminaciju toksina, mijesta masnih naslaga, i u isto vrijeme smanjuje masni sloj i generira dobru limfnu drenažu. Moramo naglasiti da naš aparat može da radi naizmijenično vakum i radio frekvenciju u cilju boljih rezultata tokom tretmana.

Za termo deku možemo kazati da je to: „Znojenje bez napora“. Termo deka u svrhu svoje primarne upotrebe zasniva se na infracrvneim zrakama, koje utiču na guljenje kilograma i svakako oblikovanje tijela. Ove infracrvene zrake duboko prodiru u kožu, mišiće, kosti i crijeva. Ovaj način zagrijavanja tijela utiče na ubrzavanje cirkulacije, metaboliziranju ćelija, e staničnoj aktivaciji. Ona u svojoj primjeni ima dodatne učinke na smanjenje upala, zacjeljivanje, sterilizaciju, gubitak tjelesne težine i tako dalje.

Oznake:

KREME

Pogledajte ponudu krema španskog brenda PostQuam

MULTI TREATMENT BEAUTY MASSAGER

Ovaj aparat pomaže u čišćenju lica za naknadnu primjenu krema, losiona itd. Ima funkciju pilinga za očuva ..

39 KM

SERUM KAVIAR

Serum-eliksir kontrole starosti, zguscava i restrukturira zahvaljujući kombinaciji proteina koji stimulišu ..

62 KM

POSTQUAM UNIQUE 3 IN 1

Isprobajte Unique Triple Action tretman za pomlađivanje, koji će vam smanjiti bore i voditi brigu o pigmenta ..

40 KM

Renergie Syn Ake (Zmijski otrov)

Renergie Syn Ake je idealan proizvod za sve tipove kože, a posebno se preporučuje za zrelu kožu. Može se k ..

59 KM

POGLEDAJ SVE