Alta Shopping Center (3 sprat), Franca Lehara 2, 71000 Sarajevo

LIJEČNIČKA PODRŠKA ZAKAŽITE TERMIN

Riješite sa akni, ožiljaka i opuštene kože uz tretman IPL frakcione/lomljive svjetlosti

Paket tretmana koji uključuje piling, IPL frakcionu svjetlost, virtualnu mezoterapiju i masku za samo 44 KM u Foto Depil Estetic Studiju!

Specijalizirani u visokoj estetskoj tehnologiji, spanski brend Miller Maimann nudi svojim klijentima da probaju tretman koji je nedavno napravio pravu revoluciju u sektoru estetike i pokazao dobre rezultate u liječenju znakova starenja stimulacijom prirodne regeneracije kože, i borbe protiv duboko ukorijenjene rastegnutosti iste kao posljedice starosti.

Blagotvorno dejstvo bazira se na osnovu Rrzlomljene pulsirajuće svijetlosti visoke talasne dužine (690-900 nanometara), koju su stručnjaci Miller Maimann pronašli u okviru nove aplikacije koja nije postojala na tržištu do sada. Sa novim sistemom Frakcionalne svijetlosti rezultati su iznenadjujuci vec od prvog tretmana.

Epiderm se obnavlja i dermis potencira stvaranje podrške vlakana koji pružaju snagu, čvrstoću, potencira se sinteza novog kolagena i elastina koji regenerišu kožu, a omogućava veću apsorpciju (upijanje) aktivnih načela u narednim estetskim tretmanima. Ovo je metoda koja se može nadopunjavati sa drugim tretmanima radi dobijanja najboljih rezultata, kao što su radio frekvencija.

Novi sistem Razlomljene pulsirajuće svijetlosti koristi multi –kromatsku svijetlos stvarajući mikro svjetlosne zrake koje prodiru u kožu kroz impulse. Te na taj način je u mogućnosti da uvede velike doze razlomljene – rasute energije na nježan i polagan način u dubinu.

To je potpuno bezbolan način tretmana za pacijenta i siguran je. Između ostalih prednosti se ističe svojom brzinom, njegovi efekti mogu se vidjeti već iz prve sesije, i ne zahtijeva anesteziju ili oporavak.

Virtualna mezoterapija je revulucionarna estetska, nehirurška metoda uz pomoć koje se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastoja aplicira u središnji dio kože, mezodem – bez upotrebe igala.

Ovo je u potpunosti siguran tretman, koji ne nanosi bol, ne podlijeva i ne ostavlja povrede, koja daje trenutni blistavi i dugotrajni efekat. Ova metoda namijenjena je svima onima koji imaju želju za uklanjanjem bora, posvijetljenjem hiperpigmentacija, osvježavanja tena, učvrščivanja tonusa kože lica i tijela, reduciranja celulita i pobjede nad starenjem kože. Rezultati se mogu vidjeti odmah i učinkovitost dvadeset i četiri sata nakon tretmana, kada je koža zategnuta, svježa i svijetla.

Oznake:

KREME

Pogledajte ponudu krema španskog brenda PostQuam

MULTI TREATMENT BEAUTY MASSAGER

Ovaj aparat pomaže u čišćenju lica za naknadnu primjenu krema, losiona itd. Ima funkciju pilinga za očuva ..

39 KM

SERUM KAVIAR

Serum-eliksir kontrole starosti, zguscava i restrukturira zahvaljujući kombinaciji proteina koji stimulišu ..

62 KM

POSTQUAM UNIQUE 3 IN 1

Isprobajte Unique Triple Action tretman za pomlađivanje, koji će vam smanjiti bore i voditi brigu o pigmenta ..

40 KM

Renergie Syn Ake (Zmijski otrov)

Renergie Syn Ake je idealan proizvod za sve tipove kože, a posebno se preporučuje za zrelu kožu. Može se k ..

59 KM

POGLEDAJ SVE