ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je najbezbjedniji, najugodniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije, koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtjevnije tretmane, kojim se riješavaju različiti problemi kože (akne, mitiseri, ožiljci, bore, slab tonus, fleke ..)

Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvođenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, da se može uraditi u pauzi za ručak i nakon toga se možete vratiti svakodnevnim obavezama.

Osim kože lica, u zavisnosti od problema i potreba pojedinaca moguće je očistiti i kožu celog tela (leđa, ramena, nadlaktice…)
Bezbedan, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore, osnovni je korak svake nege. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano.

Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan događaj“, jer osim što čiste kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.

© 2021 | Sva prava zadržana | Foto Depil & Estetic Studio