O NAMA

Foto Depil & Estetic studio osnovan je pod pokroviteljstvom Španskog lanca ljepote American Secrets iz Granade. Duga tradicija i usluge vrhunske kvalitete za fotodepilaciju i estetske tretmane lica i tijela uz pomoć najmodernije tehnologije evropskog proizvođača Miller Maimann pruža ovaj studio.

PREPOZNATLJIV BREND

U svojoj osnovnoj djelatnosti ovaj studio za ljepotu bavi se pružanjem usluga fotodepilacije pulsirajućom svijetlosti IPL , fotopodmlađivanja, te kompletne njege lica i tijela. Kroz našu raznovrsnu aparaturu, provjerene protokole tretmana, te savijet našeg stručnog i educiranog osoblja vrlo brzo ćete doći do očekivanih rezultata koje ste sami odabrali.

MISIJA I VIZIJA

Na tržištu kao i u industriji ljepote njege lica i tijela, želimo se pozicionirati u savjesti naših klijenata kao društveno odgovoran studio ljepote koji pruža usluge koje su oličje kvaliteta, te da u njihovoj svijesti budemo prepoznati i pozicionirani kao sinonim za brzo, efikasno, kvalitetno, zadovoljavajuće, te prihvatljivo za njihov budžet.

KVALITET

Najprestižnije evropske kuće ljepote poput Marco Aldany i Germeni de Capuchini koriste aparaturu od istog proizvođača kao i mi. Nalazimo se u Alta Shoping centru na trećem spratu. Posjetite nas i uvjerite se u našu kvalitetu.

© 2021 | Sva prava zadržana | Foto Depil & Estetic Studio