TEHNOLOGIJA

Ponosni smo istaći da za svoje usluge koristimo revolucinarne tehnologije kao što su IPL aparat za Fotoepilaciju i Fotopodmlađivanje koja danas predstavlja trend u djelatnosti u kojoj mi datiramo.

Isto tako, želimo istaći da u našem studiju posjedujemo aparat Lipo & Lift Ultima koji je posljednja riječ tehnologije kada se dolazi do pružanja i korištenja usluga za estetiku . Navedeni aparat pored ostalih mogućnosti daje I mogućnost rada radio frekvencije I vakum terapije naizmijenično da bi se postigli što bolji rezultati kod tretmana lica I tijela.

U svojoj osnovnoj funkciji ovaj aparat omogućava sa jednostavnim apliciranjem prudukata bez igala ni hirurgije postići željene rezultate, radi se o virtualnoj mezoterapiji gdje isti aparat nudi vrhunske usluge radio frekvencijie, vakum terapiji i slično.

Takođe nudimo tretmane Preso terapije, Termo deka (termolipoliza), Elektro estimulacije, Virbrirajuće plate i slično. Našim klijentima želimo da pružimo osjećaj bitnosti i zadovoljstva, te da se zbog korištenja naših usluga osjećaju mlađe, ljepše, poželjnije, te isto tako zadovoljnije samim sobom i svojim tijelom.

U našem studiju možete pronaći sve što Vam treba za ljepši i postojani izgled, od klasičnih tretmana do onih malo modernijih, od tretmana lica, do cijelog tijela, podmlađivanja, uklanjanja dlačica sa svih tjelesnih zona, provjerene metode za gubitak kilaže i eliminacije celulita, detoksikaciju tijela, te horora zvanog “narančina kora” i tako dalje.

Našim klijentima obećavamo zadovoljstvo uslugama i pristupačne cijene. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 033 932 777 ili nas posjetite u našim prostorijama u “Alta” shoping centru.

© 2021 | Sva prava zadržana | Foto Depil & Estetic Studio